Новини

Добре дошли в една от най-красивите и живописни градове на България - Варна! Днес ще ви разкажа за този град  през окото на дрон!

След като излетяхме с дрона, ние се отправихме към най-известната забележителност на Варна - морския бряг. От височина може да се видят красивите плажове, зеленината на морската

Как да изберем дамски парфюми?

Ароматът на дамски парфюми е състоящ се от три нотки - основна, средна и базова. Основната нотка е миризмата, усещаща се непосредствено след нанасянето на парфюмната течност върху кожата. Състои се от бързо изпаряващи се съставки, които обикновено се усещат за не повече от 10 минути.

Есента макар и плахо, вече почука на входната врата. Усещаме я осезаемо всяка сутрин, защото заедно с любимата чанта, излизаме за работа вече и с дамски якета – дънкови, преходни, а понякога и под формата на елегантен блейзър или изчистено класическо сако.

Още по-известни, като возилото на 21в., те са едни от най-разпространените алтернативни начини за придвижване. Любимци, на млади и стари, се превръщат именно електрическите тротинетки, които вече можете да видите почти навсякъде, особено в централните части на големите градове или свободно закупени от ентусиасти. Тротинетките могат да дадат един много по-бърз и лесен начин на придвижване, освен това и интересен, защото може да го споделяте с приятели на различна настилка, включително дъжд и лек сняг, ако тротинетката позволява.

① Уеб дизайн & SEO - Варна

Онлайн бизнесът в град Варна днес

Вашият бизнес може да бъде на предни позиции в търсачката Google, стига да имате успешен, популярен, добре структуриран сайт.