Повече от 10 години квалифицирани специалисти от нашата фирма предоставят ремонтни и битови услуги в София. Цените за услугите на нашите професионалисти са съпоставими с офертите на частни търговци и онлайн услуги за подбор на занаятчии, но за разлика от тях ние даваме официална гаранция за извършената работа до 5 години .

В съвремието не много хора решават да пият вода директно от чешмата, така че днес все повече инсталират филтър под кухненския смесител. По този начин се решава  въпроса с питейната вода. Този подход има предимства и недостатъци, тъй като водата, пречистена с филтър, все още не е толкова вкусна, колкото от подземни

Планирахме да създадем истинско произведение на дизайнерското изкуство от вашата спалня, но, уви, нищо не се получи за вас. Това означава, че е дошло времето за стартиране на „тежката артилерия”, а именно декоративните елементи. В крайна сметка декорът в тази стая е не по-малко важен от, да речем, в хола или коридора!

Къща в България, закупуване на готово жилище или инвестиция в строителство на такова

Купуването на какъвто и да е имот в България е толкова лесно, колкото и изграждането. Това се отнася в еднаква степен за закупуването на собствен дом и за закупуване на апартамент. Единствената разлика е, че когато строите частна къща, можете да правите промени по време на строителния процес и да контролирате напълно инвестиционния си проект навреме.

 

Πлaниpaxтe ли вeчe Baшaтa лятнa пoчивĸa? Πpeдвид нaтoвapeният тypиcтичecĸи ceзoн, дoбpe e дa peзepвиpaтe хотел за почивка в Созопол пpeдвapитeлнo, пpимepнo мeceц – двa пpeди дaтaтa нa пoчивĸaтa. Toвa щe Bи пoмoгнe дa нaмaлитe глaвoбoлиятa и xaoca oĸoлo opгaнизиpaнeтo нa вaшaтa eĸcĸypзия.

Събота, 14 Ноември 2020 05:52

Уеб дизайн и SEO Варна

Написана от

 

Уеб дизайн и SEO Варна

Днес много хора притежават сайт, но малко от тях притежават популярен сайт.

Ние, екипът на W-SEO.com предлагаме именно изграждането на нов сайт за клиенти от град Врана и околността, както и неговото популяризиране.

Нашата философия е проста и красноречива: Един сайт, без да е посещаван, е ненужен, безполезен.

Ние правим популярни сайтове, сайтове, които се класират добре в търсещите машини, и сайтове, които вдъхват доверие у потребителите.

 

Повечето бебета започват да пълзят на около 8 месеца, което означава, че те започват да се движат дори и по-рано. След като пропълзят, те започват да достигат до много повече места, които вече не са недостъпни. Затова, всеки родител трябва да си състави списък с необходимите

Под туризъм се разбира пътуване и намиране на лица извън постоянното им местожителство, както и икономически дейности (транспорт, хотелиерство и ресторантьорство, екскурзионни услуги и др.), Свързани с обслужването на туристи.

Вторник, 13 Октомври 2020 19:00

Направи си сам – кош за домашен любимец

Написана от

За тези, които имат домашни животни е известно, че те са равноправни членове на цялото домакинство. Щастието и радостта, които носят са незаменими, затова средствата и грижите, които им отреждаме също не трябва да имат цена.

Вторник, 13 Октомври 2020 18:55

Бельо - женственост и чуствителност

Написана от

В гардероба на жените е задължително да присъства рафт с шик, секси и любимо бельо. И без значение колко много може да е наличността, всяка жена иска да допълни тази своя колекция от повече чувственост и комфорт.