Събота, 23 Октомври 2021 20:15

Ремонт на апартаменти в София Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Всеки апартамент се нуждае от периодични ремонти - след 7-8 години тапетите, подовите настилки ще загубят привлекателния си вид, а също така се изисква избелване на тавана. Също така, дребномащабни ремонти са необходими при закупуване на недвижим имот в нова сграда, за да го завършите според собствения си вкус, придавайки на жилището по-удобен вид.

Компанията "АкваЕМ" предлага да направите ремонт на апартамент, като се свържете с нашите майстори. Предимства на работата на специалистите:

  • Всички проекти винаги се доставят в рамките на договорения срок, сроковете не се нарушават. След 2-4 седмици, в зависимост от сложността на работата, ще получите напълно реновирано жилище.
  • Използват се съвременни инструменти и оборудване.
  • Закупува се броят на консумативите и довършителните материали, с точно изчисляване на съответствието между тяхната цена и планираните разходи. Това не означава, че не е нужно да плащате за допълнителни ролки тапети или кутии с варосване.
  • Компетентното управление и многостепенният контрол на качеството изключват появата на дефекти или грешки по време на ремонт.
  • Обектът не се отдава под наем, докато не отговори на всички нужди на клиента. Всички недостатъци, установени от клиента, се отстраняват от майсторите своевременно и ефективно.

Етапи на ремонт на апартаменти

Първо, ние определяме обхвата на работата въз основа на резултатите от анализа на помещението, неговата площ и други параметри. Освен това се извършва подбор на материали - ние не се спираме само на едно решение, а предлагаме на клиента няколко алтернативни варианта. Въпреки факта, че в този случай избираме продукти на ниска цена, всички строителни материали са с добро качество, така че евтиното покритие до ключ няма да означава „лошо качество“.

Да поръчате евтин и висококачествен ремонт на апартаменти от "АкваЕМ" означава да поверите въпроса на специалисти с богат опит в извършената работа. Цялата услуга може да бъде разделена на етапи:

  1. Всички мебели се изнасят от апартамента, внасят се строителни материали.
  2. Отстраняват се стари облицовъчни материали, подови настилки, стенни покрития. При необходимост вратите и прозорците се демонтират.
  3. След почистване на помещенията майсторите започват довършване, като се вземат предвид изготвения проект. На първо място, всички дефекти се отстраняват, нанасят се шпакловка и грунд.
  4. Поставя се ламинат (или друго покритие, избрано от клиента), тапети, лепени са плочки, боядисва се таван (или се монтира опънат). Монтирани са прозорци и врати.

Специалисти извозват всички строителни отпадъци, извършват мокро и сухо почистване, обектът с завършен ремонт се предоставя за оценка на клиента. Ако всичко отговаря на нуждите му, в стаята се внасят мебели, което се превръща в последния етап от ремонта.

Нашите предимства

Готови сме да извършим всякакъв вид ремонт и декорация, в зависимост от вашите предпочитания и бюджет.

Благодарение на дългогодишния опит в строителството и ремонтните дейности, ние сме готови да подредим апартаменти във всяко състояние, след като завършваме работата си качествено и в срок.

Не издаваме обект, докато не бъдат отчетени всички желания на клиента.

За нашите майстори няма дреболии - ние незабавно ще отстраним всички недостатъци и дефекти на ремонта за наша сметка.

Нашите приоритети са качество, издръжливост, стабилност.

 

Прочетена 241 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.