Неделя, 05 Декември 2021 08:52

Ремонт на апартаменти на достъпна цена

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Ремонтът и довършването на апартаменти в София до ключ е работа, която включва груба подготовка и довършителни работи в студия, апартаменти с една или повече стаи, обекти със свободно планиране. Препоръчително е да поверите тази задача на специалистите на фирма Аква ЕМ: ние предлагаме

довършване на жилищни помещения точно в срок с гаранция.

Списък на Ремонтните дейности

Ремонтът започва с груб завършек, при който се използват сухи изравняващи смеси за пода и стените, които предпазват конструкциите от влага и осигуряват добра адхезия към горния слой.

След това експертите извършват довършителните работи на пода и стените. За това се използват тапети върху нетъкана и винилова основа, бои и лакове, декоративна мазилка, ламинат, линолеум, керамични плочки, паркетни плочи. Изборът зависи от вашия дизайнерски проект и бюджет.

Ремонтът на апартамент включва монтаж на входни и интериорни врати, аксесоари и лайсни. Препоръчваме да изберете врати в същата цветова схема, за да създадете цялостен интериор.

Монтажът на первази и откоси е друг вид работа, която трябва да бъде поверена на нашите професионалисти. Монтираме гипсокартонени откоси и след това ги боядисваме в цвета на стените или практична и евтина пластмаса.

Ремонтът включва довършване на баня и тоалетна, както и тръбопровод (за основни работи). За декорация най-често се използват керамични плочки, които са практични, приятна текстура, издръжливост и устойчивост на влага. В нашата фирма можете да поръчате монтаж на ВиК инсталации и оборудване (тоалет, биде, вана, душ, мивка и смесител).

На последния етап се монтират опънати тавани в цялата стая. Предлагаме матови и гланцови опънати тавани, които се съчетават перфектно със спот и повърхностни лампи, както и със светли линии. При желание може да поръчате цветен таван или модел с фотопечат.

Характеристики на дизайна

Ремонтът на апартамента се извършва по предварително разработен индивидуален проект или типов план. Създаваме интериори в класическо, таванско помещение, хай-тек или модерен стил.

В процеса на довършване майсторите използват оптималната комбинация от светли и тъмни материали, дърворезбовани или метални елементи, декоративни панели, имитиращи естествено дърво или с изкуствени драскотини.

Ако имате някакви затруднения с избора на дизайн, ние ще ви посъветваме относно наличните стилове и ще ви помогнем да изберете оптималната цветова схема за довършителни материали.

Цената на ремонта на апартамент в София

Цените на нашите услуги зависят от следните фактори:

 1. Общата площ на апартамента с основните и спомагателните помещения, характеристики на разпределението.
 2. Необходимостта от преустройство на апартамент с промяна в местоположението на носещите конструкции.
 3. Пълен списък на работите (козметичният ремонт ще струва по-малко от основен, с грубо покритие и подова замазка).
 4. Използвани довършителни материали, степента на сложност на тяхното инсталиране.
 5. Характеристики на дизайна и проекта (индивидуалният дизайн ще струва повече от стандартното довършване).
 6. Лични отстъпки. Предлагаме приятни бонуси за сложни ремонти до ключ.

За да разберете точните цени, обадете ни се по телефона и се консултирайте с мениджъра. Преди да започнат работа, нашите специалисти отиват на обекта, за да огледат помещенията и да изготвят точен разчетен документ.

Нашите предимства

Препоръчително е да поверите ремонтите в София с модерен или класически дизайн на специалистите на фирма Аква ЕМ поради следните причини:

 1. Работа с проекти с всякаква степен на сложност и индивидуален подход към желанията на клиента. Ще получите това, за което сте мечтали!
 2. Експертите помагат при избора на висококачествени довършителни материали, дават полезни препоръки и участват в процеса на възлагане на обществени поръчки. Винаги сме готови да ви предложим най-добрите производители, произвеждащи трайни и екологични продукти.
 3. Работата се извършва по договор, в който са посочени нашите отговорности и срокове. Можете да бъдете сигурни в нашата точност!
 4. Достъпна цена и страхотни отстъпки. Винаги се съобразяваме с материалните ви възможности и не надхвърляме определения бюджет.
 5. Всички извършени работи са с гаранция, която свидетелства за качеството и издръжливостта на ремонта.

За да поръчате довършителен ремонт на апартаменти в нови сгради и стари недвижими имоти, обадете се по телефона и обсъдете спецификата на сътрудничеството с управителя.

 

Прочетена 376 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.