Петък, 24 Март 2023 19:31

Дизайн на апартамент в София Избрана

Написана от
Оценете
(1 глас)

Всеки иска да види красив интериорен дизайн в своя апартамент. Това е абсолютно нормално желание и най-важното е осъществимо. Когато мислите за поръчка на дизайн за апартамент в София започват да ви посещават все по-често е време да действате. В края на краищата, след като изпълните плана си, ще получите

не само чувство на удовлетворение, но и чувство на хармония, тъй като един наистина подходящ интериор всеки ден дава емоции, несравними с нищо. Компанията за строителни ремонти и довършителни работи – „Ем Строй Ремонти” е готова да поеме цялата работа от началото до последния елемент на декора, така че трябва само да се насладите на резултата. За това защо трябва да се свържете с нас и защо правилният дизайнерски ремонт в апартамента е толкова важен, ще обсъдим в тази статия.

 

Проектиране на апартамент до ключ в София


Може дори да не сте се замисляли, но новият интериорен дизайн на луксозен апартамент променя живота към по-добро. Това е така, защото в пространство, което ви подхожда перфектно, имате по-добра почивка и по-продуктивна работа. Сега нека поговорим за това как се осъществява нашето взаимодействие.

 

За кои проектираме и обзавеждаме апартаменти

 

 • Физически лица, независимо от площта на апартамента.
 • Юридически лица, напоследък много фирми се обръщат към нас, за да вдъхнем нов живот на вече придобитите от тях жилищни имоти.

 

В кои апартаменти е търсен дизайнерският проект на помещенията

 

 • Модерен дизайн на апартамент в нова сграда;
 • Проектиране - старо жилище.

 

Как да поръчате дизайн на апартамент в София

 

 1. Запознанство. Това е важен етап от нашето взаимодействие с вас. Започва със среща в нашия офис или в обекта, чийто интериорен дизайн планирате да поръчате.
 2. Продуктивна комуникация, за да разберете възможно най-много какво харесвате и какво не в интериорния дизайн на вашия бъдещ апартамент. Въз основа на резултатите от този етап, ние ще изготвим концепция за интериорен дизайн за вас.
 3. Сключване на договор за проектиране на помещенията, в който ще бъдат фиксирани условията, цената, процедурата за плащане и други важни точки.
 4. Отпътуване на проектанта за измерване. Първото измерване трябва да бъде възможно най-точно, следващото се прави след приключване на мазилката, за да се коригират параметрите, ако е необходимо.
 5. Директно разработване на дизайнерски проект в съответствие с условията на Договора. Моля, имайте предвид, че ние не само разработваме дизайнерски проект, но и го изпълняваме с помощта на нашите опитни специалисти. Тоест можете да сключите Договор за проектиране и ремонт на апартамент и успоредно с това да започнете да работите в две посоки.


Изглежда, че това е стандартен списък, който много компании посочват на уебсайта си. Защо трябва да се свържете с нас?

 

Къде да поръчате дизайн на апартаменти в София без предплащане

 

Какво е важно за вас при избора на компания? Приличие и честност или може би поетапно заплащане и гаранция за работата? Най-вероятно и правилно оценявате всички фактори в съвкупност. Тогава просто трябва да изброим нашите отличителни характеристики за вас, защото наистина имаме с какво да ви изненадаме.

 

Обмислен дизайн на апартамент до ключ в София

 

Често се случва новият собственик да хареса готовия интериорен проект в момента на приемане на работата. Но сега той внася нещата и дизайнът изчезва някъде. Има катастрофална липса на място за съхранение, всички красиви повърхности са затрупани с това, за което трябваше да бъде предвидено мястото в апартамента. Това трябва да се направи само на етапа на разработване на дизайнерски проект, но не всеки може и знае как. Такава грешка на дизайнерите струва скъпо на клиента, той просто е разочарован от резултата. „Ем Строй Ремонти” е събрала екип от професионалисти, които първо изпипват всичко до най-малкия детайл, след което пристъпват към изпълнение. Когато нашите клиенти дойдат с вещи и мебели, те имат къде да ги сложат. Ето няколко примера за компонентите на обмислена подредба:

 • Предвидени са контакти за всички електроуреди, удължителите не се оплитат под краката.
 • Няма нужда да търсите чехли, часовници, очила, ключове, те са на специално оборудвани места.
 • Имате достатъчно светлина, за да четете в любимия си стол.
 • Сушилнята за дрехи не се кичи в средата на хола.

 

 • Ще има място за зареждане и съхранение на прахосмукачката робот.


Фиксирани цени, точни срокове и възможност да видите дизайна на живо

 

Ние работим върху прозрачна и разбираема система за взаимодействие за вас. Имате определен бюджет, който искате да спазвате. Нашата задача е да го разпределим правилно през целия процес. Тоест с „Ем Строй Ремонти” няма да се окаже, че сме похарчили 40% от парите за обедна група, а за останалите ще се опитаме да направим нещо. Първо ще обмислим всичко, ще се съгласим с вас и едва след това ще започнем да реализираме идеите и ще предоставяме седмичен отчет за свършената работа. Тази удобна и разбираема схема на сътрудничество ще гарантира вашето спокойствие и рационално използване на средствата. Освен това ние носим отговорност за условията, посочени в договора. Ако не ги спазвате, ще получите неустойка, но това се случва изключително рядко. Тоест, работейки с нас, вие знаете точно крайната цена и датата на завършване на работата. Но най-важното е, че разбирате напълно.

 

Вътрешни дизайнери с богат опит и отличен вкус

Днес има много оферти от частни търговци, които могат да свършат работата евтино. Сред тях има и интериорни дизайнери. Най-вероятно ще ви излезе по-евтино, но не може да се сравни с нашата работа. Дизайнер в екипа на фирмата означава много повече, отколкото предполагате, ще обясним. Факт е, че простото комбиниране на предмети и цветове може да бъде научено от мнозина, но само малцина могат да създадат дизайнерски проект, който ще бъде функционален на практика и ще оживее. Какво е необходимо за това:

 • Трябва да разбирате довършителните работи в София и да взаимодействате с довършителната организация на всеки етап от проекта. Точно това се случва тук, проектантът и майсторът работят в един офис и заедно бързо намират решение за всяка задача.
 • Редовното професионално развитие на вътрешния дизайнер, което осигуряваме, му позволява да бъде винаги в крак с настъпващите промени. Появата на нови технологични системи няма да ни подмине, както и модерни дизайнерски идеи.
 • Възможност за паралелно извършване на разработването на дизайнерския проект на апартамента и довършителните работи. Ако решите да поръчате проектиране и ремонт до ключ от нас, тогава можем да спестим време, като изпълняваме част от работата паралелно. Ако ви предложат да направите това в друга фирма, където няма служители на щат, тогава трябва да попитате кой ще носи отговорност за несъответствия и отклонения от бюджета за ремонт.

„Ем Строй Ремонти” винаги предлага отличен резултат, защото всеки дизайнерски проект на апартамент е създаден от нас с любов и познаване на материята. Ние не използваме шаблони в нашата работа, а разработваме концепция за ремонт за конкретен клиент. В крайна сметка всеки човек е индивидуален и трябва да можете да осъзнаете характеристиките на неговия живот и навици в интериора. Ето защо нашите клиенти винаги се връщат отново след закупуване на нов имот. Между другото, отбелязваме, че в допълнение към апартаментите, ние работим с други жилищни и търговски недвижими имоти.

Какъв интериорен дизайн може да се поръча в Ем Строй Ремонти


 • Модерен дизайн на вили, селски и градски къщи. Както частни, така и селски клубове за отдих, приемащи гости.
 • Проектиране на офис помещения, ресторанти, хотели, магазини, клиники, развойни центрове и други търговски обекти.

Студио за интериорен дизайн в София с удоволствие приема поръчки за премиум дизайн и ремонт на големи апартаменти. Но това не означава, че собствениците на компактни имоти не могат да се свържат с нас. Напротив, ние знаем как да превърнем малък типичен имот в наистина желан обект за живеене или отдаване под наем.

 

Стилове на интериорен дизайн


Дизайнът на истинския интериор е различен от лъскавите реклами в списанията. Трябва да бъде не само красиво пространство, но и функционално. Ето защо не трябва сляпо да се фокусирате върху снимки на красиви интериори в интернет. Задачата на опитен дизайнер е да адаптира стила, който харесвате, към конкретна стая.

 

Най-популярните интериорни стилове в дизайна на апартаменти днес

 

 • Жилищни интериори в стил Loft;
 • Модерна класика;
 • Изключителен интериор в стила на минимализма;
 • скандинавски стил;
 • Интериорен дизайн на жилищни помещения в неокласически стил;
 • Екостил в интериорния дизайн;
 • Технологичен хай-тек.

Е, да речем, интериорният дизайн в стил Прованс е по-често избран от собствениците на крайградски недвижими имоти. Въпреки това, предпочитанията на собственика играят голяма роля тук. Тъй като можем да дадем реален стилен дизайн във всяка посока, която изберете.

 

Интериорен дизайн от Ем Строй Ремонти


Така че, ако вече сте решили да направите проект за дизайн на апартамент, изберете компанията „Ем Строй Ремонти”. Не подвеждаме по отношение на сроковете, винаги спазваме определения бюджет, работим според договора и подробния разчет. Но най-важното е, че всеки клиент е доволен от резултата и процеса на сътрудничество с нас. А дизайнът на апартамента в София, който получава, го радва много години с практичността на подреждането и безупречния стилен дизайн. Присъединете се към клиентите на „Ем Строй Ремонти”, доволни от качеството, ежедневно получаваме обаждания на телефон 0896221099 .

 

Прочетена 278 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.