Модните дизайнери и експерти смятат, че синьото ще е цветът на новата 2021 година.

Син тоалет, съчетан с перфектен грим, то това е гаранция за неустоим външен вид.

Едва ли има дама, която да не се подготви за вечеря, или за делова среща. Всяка жена желае да вдъхва респект, уважение и чар. Съчетанието между грим, облекло, обувки може да завърти главата на всеки мъж. Именно и поради тази причина, трябва да сте в крак с модата.

Синьото – подлудяващо всеки мъж.

Едва ли има мъж, който да не си пада по изкусителното синьо.

Ако приемем, че вече сте решили, че новата колекция, която ще прибавите е в син цвят, със сини нюанси, то трябва да помислите и за грима.  Гримът трябва да е ярък и изразителен, с черна очна линия и гъста спирала. А червилото може да е ярко, във всички нюанси на червеното. За брюнетките с бяла кожа и сини очи е чудесен опушеният грим.

Ако приемем, че сте блондинки, трябва да се придържате към метални, сиви или сребърни оттенъци на грима. Може да използват и синьото. Ако се добави червило в хладно розови оттенъци и светло розов руж, образът ще бъде завършен. Ако пък целта е малко повече яркост – чудесно за целта е оранжевото червило. В новогодишната нощ не бива де се отказваме и от малко блясък, като тази техника ще придаде още повече искри на празничния образ.

 

Дамите, които не са почитателки на синия цвят, могат да изглеждат зашеметяващо и в малка черна рокля и ярко червено червило – образ на фатална изкусителка. В случая не бива да се забравя, че яркото червило подчертава дори и малките несъвършенства на кожата, затова трябва да се постигне един идеално равен тон на лицето, за да бъде ефектът наистина забележителен.

Какъвто и цвят на тоалета да изберете, знайте, че онлайн можете да си набавите оригинални, уникални тоалети, облекло, с което да изглеждате неустоими.