Поръчка на тетрадки онлайн от печатница Поликарт

 

Тетрадките се използват за водене на записки както от ученици, така и от работнициили за домашна употреба. Те се предлагат в различни формати от бяла или вестникарска  хартия като един стек с тетрадки от вестникарска хартия е по-лек от стек с бяла. Това е факт, който се знае от малко хора, но за малките ученици е по-полезно да се вземат леките тетрадки. Много родители предпочитат да взимат на децата тетрадки от бяла хартия, защото изглеждат по-луксозно, но не осъзнават, че така само правят раниците на малчуганите по-тежки.

 

Тетрадките се предлагат с възможност за различни печати. Това позволява да се създаде чудесна визия.

 

Страниците могат да са захванати със спирала или чрез лепене, както и с телчета на телбод.

Печат и изработка на тетрадки по поръчка
Обръщането към услугата за печат на бележници обикновено е стратегическо решение на нашите клиенти. Въпросът не е, че поръчването на печат на бележници  и тетрадки е относително евтино, а че ще получите печатен продукт с логото на вашата фирма и контакти за комуникация.

Това е много ефективен начин за реклама сред клиентските среди, тъй като тетрадките се използват от всички, докато някои промоционални артикули бързо се изхвърлят.

Когато спешно трябва да запишем, на помощ идва лист хартия от тетрадка, защото обикновено е под ръка. Хората постоянно записват нещо, от което се нуждаят, на листчета хартия и го предават на други хора. Те предават не просто листовка, а необходимата листовка с вашата информация за контакт.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Tел: 0721 66145 - офис Костинброд

Oфис София -  02 929 4951

 

Всякакви тетрадки, опаковки, хартиени изделия можете да поръчате от печатница Поликарт