Жените с несъвършена фигура имат само един изход при избора на бански. Да не купуват закрит бански. Затвореният бански костюм много добре ще подчертае изпъкналия и висящ корем, което автоматично означава, че не бива да се ползва този тип бански.

Ето защо е по-добре да носите все още отворен бански

, но с допълнение, например с допълнителен елемент, вързан за кръста, така че да се скрият паласките.  В този случай бикините на трикото също трябва да са явно не от типа „танго“, а по-скоро къси панталони със средна дължина.

Горнището на бански костюм може да бъде разнообразно - дори топ, дори сутиен. Във всеки случай, единствената привлекателна част от тялото за извитите дами е гърдите. Така че не е нужно да криете тази част от тялото.

И така, за дамите с наднормено тегло  е разработена специална колекция бикини бански костюми. Тази колекция позволява на "пълничките" да се чувстват като истински жени, да бъдат уверени и да не се страхуват, че изглеждат дебели.

Материалите, използвани за направата на бански костюми, се закупуват от чужбина. Банските са с много високо качество, ръчно ушити от професионални шивачки. Също така всички модни тенденции от този сезон са взети под внимание, така че банските са не само удобни, но и модерни и привлекателни.

Относно покупката на бански костюм, добро решение е да разгледате предложенията на магазин Моник, тъй като в него ще откриете стотици модели бански костюми, с най-разични цетове, модели, както и можете да изберете и аксесоари за плажа.

Чрез продуктите на магазин Моник можете да придадете на тялото си визия, която да впечатли всеки на плажа.

Предстои лято 2021 и сега е момента да помислите за визията си. Имайте предвид, че все още имате време да влезнете във форма. Повечето хора в България, точно след многото празници, Колдени и Новогодишни, натрупаха допълнителни килца, което означава, че е време да се влезне в ритъм.